ÇINARCIK BELEDİYESİ KENT KUPASINA GALİBİYETLE BAŞLADI

Çınarcık Belediyesi futbol takımı Yalova Şehir Oyunları Kent Kupası 2023 Maçlarına galibiyetle başladı.

Yalova Şehir Oyunları Kent Kupası 2023 Maçları, 19 Mayıs 2023 Cuma günü protokolün de katıldığı futbol maçıyla başladı. Bu yıl 2’ncisi düzenlenen ve yüzlerce Yalovalının futbol, basketbol, bocce, dart, koşu, yüzme ve bisiklet branşlarında kurumlar arası müsabakaları başladı ve Çınarcık Belediyesi de belediye personellerinden oluşan futbol takımı ile Yalova Şehir Oyunları Kent Kupasına katılım sağladı.

Çınarcık Belediyesi, Yalova Şehir Oyunları Kent Kupası futbol müsabakalarında Yalova Emniyet Müdürlüğü , Yalovalılar Yardımlaşma Derneği, Geleneksel Okçuluk takımlarıyla  C grubunda yer almaktadır. Dün akşam Çınarcık Belediyesi futbol takımı, Yalovalılar Yardımlaşma Derneği maçını 7-2 kazanarak ilk maçta grup liderliğini aldı. Grubun diğer maçında ise Geleneksel Okçuluk ile kozlarını paylaşan Yalova Emniyet Müdürlüğü sahadan 5-4’lük galibiyetle ayrılmayı başardı. Yalova Fatih Halı Sahada oynanan 24 takımın 6 grupta mücadele ettiği futbol turnuvası kapsamında C Grubunda ilk maçlar geride kalırken liderlik Çınarcık Belediyesi futbol takımının oldu.

23.05.2023 13:12