ÇINARCIK BELEDİYESİNDEN SEVGİLİLER GÜNÜNDE EN ESKİ EVLİ ÇİFTLERE ZİYARET

Çınarcık Belediyesi, Sevgililer Günü'nde özel bir etkinliğe imza attı. Belediye Başkanımız Numan Soyer'ın eşi Elif Soyer ve Kültür ve Sosyal İşler Şefliği personeli, Çınarcık'ın kayıtlı en eski evli çiftleri olan Erdoğan-Cavide Eğilmez ve Seyfettin-Günnehar Çoşgun’u ziyaret etti.

Ziyaret sırasında, uzun evlilik deneyimleri üzerine değerli sohbetler gerçekleştirildi ve çiftlerden gelen öğütlerle dolu anlamlı bir buluşma yaşandı.

Çiftler, yıllar boyunca birlikte geçirdikleri deneyimlerden yola çıkarak, birbirlerine olan sevgi, saygı ve anlayışlarının nasıl güçlendiğini paylaştılar. Evlilikte uzun süreli mutluluğun ve sağlıklı ilişkinin sırlarını bizlerle paylaşarak, toplumda uzun süreli ve sağlıklı ilişkilerin önemini vurguladılar.

Bu anlamlı ziyarette bizleri ağırladıkları için çiftlerimize teşekkür eder, tüm Çınarcık halkına sevgi dolu bir Sevgililer Günü geçirmelerini dileriz.

14.02.2024 14:35