ÇINARCIK BELEDİYESPOR YARARINA DAYANIŞMA GECESİ DÜZENLENDİ

Çınarcık Belediyespor Kulüp yönetimi tarafından düzenlenen geceye protokol, esnaf ve spor camiasından yoğun bir katılım vardı.

Çınaraltı Çay Bahçesinde düzenlenen Çınarcık Belediyespor "Birlik Bearaberlik ve Dayanışma Gecesi"nde sarı siyah renklere gönül vermiş yoğun bir kalabalık vardı.

Çınarcık Belediyespor Kulüp Başkanı Osman Sağıroğlu yaptığı konuşmada "4 haftayı Takımız namağlup kapatıp lider durumda. İnşallah sezon sonu da şampiyon olacak. Buraya gelerek bizlere destek olan herkese şahsım ve yönetimim adına gönülden teşekkür ederim” dedi.

Çınarcık Belediye Başkanımız Numan Soyer, "Bu anlamlı gecede bir aradan olmaktan dolayı ve katılımlarınızdan dolayı sizlere teşekkür ederim. Takımımızı bu sezonda bu seviyeye getirmelerinden dolayı, kulüp başkanımız ve yönetimine, hocalarımızı ve futbolcularımızı gönülden tebrik ederim. Sezonun 4 haftasında seri bir şekilde galibiyetler alarak namağlup liderliğimizi sürdürüyoruz. Bu sezon takımımıza inancımız ve güvenimiz tam. Allah’ın izniyle bu sezon Çınarcık Belediyesporumuz şampiyon olarak  Bal Ligine yükselecek. O sezon bu sezon diyoruz ve takımımıza tam destek veriyoruz" dedi.

Çınarcık Belediye Başkanımız Numan Soyer ve Çınarcık Belediyespor Kulüp Başkanı Osman Sağıroğlu geceye katılan herkese teşekkürlerini iletti.

26.11.2022 00:00