ÇINARCIK HUZUREVİ YAŞLI BAKIM Ve REHABİLİTASYON MERKEZİ’NDE İLAÇLAMA ÇALIŞMASI

Çınarcık Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi’nin yeşillik alanları Çınarcık Belediyesi Veterinerlik Hizmetleri Birimi ekipleri tarafından larva ilaçlaması yapıldı.

Çınarcık Belediyesi Veterinerlik Hizmetleri Birimi ekipleri tarafından Çınarcık Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi’nde kara sinek ve diğer haşerelerden kaynaklanan salgın hastalıkların önlenmesi amacıyla ilaçlama çalışması yapıldı . Bulaşıcı hastalıkların önlenmesinde sivrisinek ve karasinek başta olmak üzere, kene, pire, yakağan, hamamböceği gibi vektörlerin üreme mevsiminde olunmasından dolayı  Çınarcık Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi sakinlerinin zarar görmemesi nedeniyle ilaçlama çalışması yapıldı.

İlaçlamanın etkisinin geçmesinden sonra Huzurevinin girişi ve yolları İtfaiye Amirliğine bağlı ekiplerce tazyikli su ile yıkanarak , Huzurevi sakinleri için hijyenik bir ortam oluşturuldu.

26.04.2019 18:53