ÇINARCIK KENT KONSEYİ BAŞKANLIK SEÇİMİ YAPILDI

Çınarcık Kent Konseyi Seçimli Genel Kurul Toplantısı, Çınarcık Belediyesi Meclis Salonu’nda yapıldı.

Toplantıya Çınarcık Kaymakamımız Soner Kırlı, Çınarcık Belediye Başkanımız Numan Soyer, Çınarcık Emniyet Müdürümüz Ragıp Tunç, mülki ve idari amirler ile ilçede bulunan kurum, kuruluş ve STK’ların temsilcileri katıldı.

Açılış konuşması, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın ardından konuşma yapan Belediye Başkanımız Numan Soyer kentlerin gelişimi, değişim ve dönüşümü noktasında kent konseylerine büyük görev ve sorumluluk düştüğüne değinerek yapılacak olan seçimler sonucu göreve başlayacak olan yeni başkan ve yürütme kuruluna başarılar diledi.

Belediye Başkanımız Numan Soyer’in konuşmasının ardından yapılan seçimler sonucunda, katılımcıların oy birliği ile Tuncay Okatan Çınarcık Kent Konseyi Başkanı olarak seçildi.

Tekrar Kent Konseyi Başkanı olarak seçilen Sayın Tuncay Okatan’a ve kurulan Kent Konseyi Yürütme Kurulu’na çalışmalarında başarılar dileriz.

27.06.2019 20:31