ÇINARCIK’TA 19 MAYIS ATATÜRK'Ü ANMA GENÇLİK VE SPOR BAYRAMINDA FENER ALAYI

Çınarcık Belediyesi ile İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramının 103. yılı nedeniyle düzenlediği Fener Alayında coşku sokaklara sığmadı.

Ellerinde Türk Bayrakları, Atatürk posterleri ve meşalelerle, marşlar ve sloganlar eşliğinde belediye önünden yürüyüşe geçen Çınarcık halkının 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramına ilgisi yoğundu.

Yürüyüşe Belediye Başkanımız Numan Soyer, Çınarcık Belediye Başkan Yardımcımız Murat Savaş, Çınarcık İlçe Milli Eğitim Müdürü Nedim Karabacak,  meclis üyeleri, ilçedeki kamu kuruluşlarının mülki ve idari amirleri, sivil toplum kuruluşu ve siyasi partilerin temsilcileri, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.

Cumhuriyet Meydanı’nda son bulan fener alayında Çınarcık İlçe Milli Eğitim Müdürü Nedim Karabacak ile Çınarcık Belediye Başkanımız Numan Soyer konuşma yaptı. Konuşmanın ardından Epic Dans Grubu ile Anka dans Topluluğu öğrencilerinin ve öğretmenlerinin hazırladığı birbirinden güzel dans gösterileri yer aldı. Dans gösterilerinin ardından müzik öğretmeni Timuçin Durmuş’un öncülüğünde Harmonia grubu  meydana toplanan vatandaşlara müzik şöleni gerçekleştirdi. Havai fişek  gösterilerinin altında Çınarcık’a yakışan bir 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik Ve Spor Bayramı gecesi yaşandı.

20.05.2022 03:21