ÇINARCIK’TA ÇANAKKALE ZAFERİ’Nİ ANMA PROGRAMI

18 Mart Çanakkale Şehitlerinin 108. yıl dönümünde Çanakkale Zaferi’ni anma programı Çınarcık Gülkent İlkokulu ve Ortaokulu Konferans Salonunda yapıldı.

Çanakkale Zaferi’ni anma programına Çınarcık Kaymakamı Cemil Aksak, Çınarcık Belediye Başkanımız Numan Soyer, Koruköy Belediye Başkanı Kamil Yaman, İlçe Jandarma Komutanı Mustafa Koçak, İlçe Emniyet Müdürü Fatih Çingi, İlçe Milli Eğitim Müdürü Nedim Karabacak, ilçedeki kamu kuruluşlarının mülki ve idari amirleri, sivil toplum kuruluşu ve siyasi partilerin temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Çınarcık Gülkent İlkokulu ve Ortaokulu Konferans Salonunda düzenlen anma programında Çınarcık Hüdaverdi Aydın Ortaokulu Müdürü Osman Beken günün anlam ve önemini belirten konuşmasının ardından Çınarcık Hüdaverdi Aydın Ortaokulu öğrencilerinin hazırlamış olduğu Son Kale Çanakkale gösterisi başladı. Sinevizyon ve oratoryo gösterileri eşliğinde öğrencilerin hazırlamış olduğu Son Kale Çanakkale gösterileri ile devam etti.  Çanakkale Savaşları ile ilgili kısa film izletilerek tören sonlandırıldı.

18.03.2023 14:49