ÇINARCIK’TA CUMHURİYETİN 100. YIL KUTLAMALARI BAŞLADI

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nın 100. Yıl dönümü kutlamaları çerçevesinde Atatürk Anıtına çelenk bırakıldı.

Çınarcık'ta 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nın 100. Yıl dönümü kutlamaları çerçevesinde Cumhuriyet Meydanı’nda bulunan Atatürk Anıtı önünde düzenlenen törenle başladı. Atatürk Anıtına çelenk sunma törenine Çınarcık Kaymakamımız Cemil Aksak, Çınarcık Belediye Başkanımız Numan Soyer, Çınarcık İlçe Emniyet Müdürü Fatih Çingi, Çınarcık İlçe Jandarma Komutanı Mustafa Koçak, meclis üyeleri, ilçedeki kamu kuruluşlarının mülki ve idari amirleri, sivil toplum kuruluşu ve siyasi partilerin temsilcileri , Çınarcık Belediyesi personeli ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasından sonra Çınarcık Kaymakamı Cemil Aksak ve Belediye Başkanımız Numan Soyer tarafından Atatürk Anıtı’na sırayla çelenk konulmasıyla tören sona erdi.

Çelenk sunma programının ardından Başkanımız Numan Soyer vatandaşlarla sohbet ederek, hal ve hatırlarını sordu.

28.10.2023 14:53