ÇINARCIK’TA KURBAN BAYRAMI BAYRAMLAŞMA TÖRENİ YAPILDI

Çınarcık’ta Kurban Bayramı bayramlaşma töreni, Çınarcık Kaymakamlığı’nda (Hükümet Konağı) yapıldı.

İstanbul Vali Yardımcısı Çınarcık Kaymakam Vekilimiz Abdurrahman İnan’ın katıldığı bayramlaşma Çınarcık Kaymakamlığı’nda (Hükümet Konağı) yapıldı. Bayramlaşma töreninde Çınarcık Belediye Başkanımız Numan Soyer, Çınarcık Belediye Başkan Yardımcımız Murat Savaş, Çınarcık Belediyesi meclis üyeleri, mahalle ve köy muhtarları , ilçedeki kamu kuruluşlarının mülki ve idari amirleri, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, siyasi partilerin temsilcileri ve vatandaşlar yer aldı.

Çınarcık Kaymakamlığı’nda gerçekleştirilen bayramlaşma töreninin ardında Çınarcık İlçe Emniyet Müdürlüğü ve Çınarcık İlçe Jandarma Komutanlığı ziyaret edildi.

21.07.2021 15:00