ÇINARCIK’TA TUFAG HALK DANSLARI RÜZGARI ESTİ

TUFAG tarafından 35. düzenlenen Uluslararası Halk Dansları Festivali’nin Çınarcık Gecesi Cumhuriyet Meydanı’nda yapıldı.

35. TUFAG Uluslararası Halk Dansları Festivali’nin Çınarcık Gecesi Programı'na, Çınarcıklı vatandaşlar büyük ilgi gösterdi.

Çınarcık Belediyesi ile TUFAG’ın organize ettiği Uluslararası Halk Dansları Çınarcık Gecesi Gösterisi'ne ilgi büyüktü. Çınarcık Cumhuriyet Meydanı’nda yapılan gösterilere Bosna Hersek, Bulgaristan, Gürcistan, Hindistan, KKTC, Karadağ, Kuzey Makedonya, Meksika ve Sırbistan ekipleri katıldı.

Halk Dansları Festivali’nin Çınarcık Gecesi Programı'na; Çınarcık Belediye Başkanımız Numan Soyer,  meclis üyeleri, ilçedeki kamu kuruluşlarının mülki ve idari amirleri, sivil toplum kuruluşu ve siyasi parti temsilcileri ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Gece boyunca misafir ekiplerin gösterileri büyük beğeni topladı. Farklı ülkelerin görsel şovları ile doyasıya eğlenen vatandaşlar, festival öncesi ve sonrası onlarla bol bol hatıra fotoğrafı çektirmeyi ihmal etmedi.

Turizmin ilçemizde gelişebilmesi açısından bu gibi etkinliklere oldukça önem verdiklerini dile getiren Çınarcık Belediye Başkanımız Numan Soyer, bu güzel geceden dolayı TUFAG Yönetim Kurulu Başkanı Aydın Altıparmak’a plaket ve çiçek vererek; emeği geçenlere teşekkür etti.

01.07.2022 02:54