DEPREMZEDE AİLELER İÇİN İFTAR YEMEĞİ DÜZENLEDİK

İlçemize yerleşen depremzede aileler için iftar yemeği düzenledik.

Çınaraltı Çay Bahçesinde gerçekleşen iftar yemeğine Yalova Valisi Muammer Erol, Çınarcık Kaymakamı Cemil Aksak, Çınarcık Belediye Başkanımız Numan Soyer ve depremzede aileleri katıldı.

Belediye Başkanımız Numan Soyer, Yalova Valisi Muammer Erol ve Çınarcık Kaymakamı Cemil Aksak, Çınaraltı Çay Bahçesinde düzenlenen iftar yemeği öncesinde, depremzede vatandaşlarımızı masalarında tek tek ziyaret ederek hal ve hatırlarını sordular.

İlçemizde misafir edilen 250 kişilik depremzede ailelerimiz için düzenlenen iftar yemeği depremde hayatını kaybeden vatandaşlarımız için okunan Kur’an-ı Kerim ve dua ile başladı, okunan ezan ile birlikte iftar yemeğine geçildi. İftar yemeğine katılan vatandaşlarımız tasarruf müziği eşliğinde iftarlarını yaptılar.

İftar program kapsamında depremden etkilenen vatandaşlarımıza Ramazanın kardeşliğini yaşatmak istediklerini söyleyen Çınarcık Belediye Başkanımız Numan Soyer, “İlçemize geldikleri günden beri siz depremzede ailelerimizin ihtiyaçlarıyla yakından ilgilendik. Ramazanın kardeşliğini ve bereketini kendi soframızda onları misafir ederek paylaşalım istedik. Çünkü bizim acımız da bir soframız da bir. İnşallah bugün oruçlarımızı beraber açıp sağlıklı sıhhatli şekilde bayrama kavuşmayı Allah bize nasip eylesin. Elim bir afetten dolayı buradasınız ama biz sizleri misafir etmekten dolayı çok mutluyuz. Bizler elimizden geldiğince burada sizlerin her zaman yanınızdayız.” dedi

Oruçlarını açan depremzede vatandaşlarımız, kendilerini bu güzel iftar yemeğinde buluşturan Belediye Başkanımız Numan Soyer’e ve ekibine  teşekkür ettiler.

05.04.2023 21:47