DERE ISLAHI İÇİN FİZİBİLİTE ÇALIŞMASI YAPILDI

İlçe genelindeki dere yataklarında yapılacak ıslah çalışmaları için incelemelerde bulunurdu.

Çınarcık Belediye Başkanımız Numan Soyer , DSİ 13. Bölge Müdürü Pelin Yalçın Balcı ile birlikte ilçe genelinde dere yataklarında yapılacak olan ıslah çalışmaları için fizibilite çalışması yaptılar.

Çınarcık Belediye Başkanımız Numan Soyer , Çınarcık Belediye Başkan Yardımcımız Murat Savaş, Çınarcık Belediyesi Fen İşleri Müdürümüz Sinem Sakallıoğlu, Çınarcık Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürümüz Levent Öztürk,  DSİ 13. Bölge Müdürü Pelin Yalçın Balcı, DSİ Kontrol Mühendisi Fehim Öksüz ve ekibiyle birlikte ilçe genelinde dere yatakları tek tek gezilerek, yapılacak çalışmalar hakkında fikir alışverişinde bulunurdu.

Dere yataklarında yapılan inceleme ve fizibilite çalışmalarının ardından ıslah çalışmaları projelendirerek , ıslah çalışmalarına başlanacak.

18.01.2022 18:47