DEVİN, ARYA ADA, YUSUF KEREM, ASYA GÜNEŞ VE KUTAY BEBEKLER ZİYARET EDİLDİ

Çınarcık Belediyesi “Geleceğimizin Minik Fidanları” projesi kapsamında ilçede yeni doğum yapan aileleri ziyaret etmeye devam ediyor.

Çınarcık Belediye Başkanımız Numan Soyer’in eşi Elif Soyer ile Kültür ve Sosyal İşler Şefliği personeli , huzurla gözlerini Çınarcık’ta açan “Geleceğin Minik Fidanları” olan yeni doğan Devin Arya Ada, Yusuf Kerem, Asya Güneş ve Kutay bebekleri ziyaret ederek , hediyelerini takdim ettiler.

Çınarcık’ta ikamet eden yeni doğum yapmış ailelerin evlerine tek tek misafir olunarak, bebeklerine mutlu , sağlıklı ve huzurlu bir yaşam dileklerinin ardından; bebekler için hazırlanan hediyeleri takdim ettiler.

Aileler; Çınarcık Belediye Başkanımız Numan Soyer’in bebekleri için yazdığı mektup ve sevinçlerine ortak oldukları için Elif Soyer ile ekibine teşekkür ederek, Başkanımız Numan Soyer’e çalışmalarında başarılar dilediler

29.11.2023 12:03