ERGÜVEN 1 SOKAK’TA YENİ ÇOCUK PARKI

Çınarcık Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekiplerimiz, ilçe genelindeki çocuk parkı yapım çalışmalarına devam ediyorlar.

Çınarcık Belediyesi ;  Harmanlar Mahallesi  ikamet eden minik dostlarımız için  çocuk parkı yapıyor. Çınarcık Belediyesi tarafından Ergüven 1  Sokak’ta ayrılan çocuk parkı alanı için ; ekiplerimiz tarafından zemin kauçuk ile kaplanarak ; oyun grubu ve çevre düzenlemesi çalışmaları yapılıyor. Yapılan çalışmaların tamamlanması ardından sokak sakinleri çocuk parklarına kavuşacaklar.

Yeni çocuk parkının ekiplerimiz oyun gruplarının ve spor aletlerinin montajının ardından park zeminine , minik dostlarımızın güvenliği için kauçuk zemin döşeniyor. Peyzaj düzenlenmesi ve oturma gruplarının ardından Ergüven 1 Sokak’taki   çocuklar parklarına kavuşmuş olacaklar.

Sokak sakinleri belediye çalışanlarımıza ve Belediye Başkanımız Numan Soyer’e yapılan çocuk parkı çalışmalarından dolayı teşekkürlerini ilettiler.

01.08.2022 13:48