EXPOBEL FUARI’NDA, ÇINARCIK’A BÜYÜK İLGİ

Gaziantep’te düzenlenen “EXPOBEL Çevre, Şehircilik ve Teknoloji Fuarı”nda Marmara’nın İncisi Çınarcık’a büyük ilgi var.

Bu yıl ilki yapılan fuarda stant açan Çınarcık Belediyesi, Çınarcık’ın değerlerini tüm Türkiye’ye tanıtıyor. Gaziantep’te düzenlenen ve 4 gün süren fuarda Çınarcık Belediyesi olarak hazırlanan standımızda fuara katılan ziyaretçiler büyük ilgi gösteriyor.

Çınarcık Belediyesi tarafından kurulan stantta  ilçeye özgü yöresel ürünler, yapılan projeler ve belediye çalışmaları hakkında ziyaretçilere bilgiler verilerek, tanıtım broşürleri ve hediyelik eşyalar da misafirlere hediye ediliyor. Standımızda yer alan Çınarcık’a özgü “Çınarcık İşi” ziyaretçiler tarafından büyük ilgi görüyor.

07.10.2021 20:00