GAZİ MEHMET BALKIŞ SOKAK’TA PARKE TAŞI

Fen İşleri Müdürlüğümüze bağlı ekiplerimiz Harmanlar Mahallesi Gazi Mehmet Balkış Sokak’ta parke taşı yenileme çalışması yaptılar.

Belediye ekiplerimiz, Çınarcık Belediyesi arka sokağı olan Gazi Mehmet Balkış Sokak’ta yapılan fizibilite çalışmasının ardından parke taşı yenileme çalışmasına başladılar.

Ekipler belediyenin arka sokağında alt yapı çalışmasının ardından kilitli parke taşı çalışmalarına başladılar. Hafta sonu sokağa çıkma kısıtlamasında; vatandaşlarımız evlerindeyken, Belediye ekiplerimiz sokakta çalışmalarını aralıksız sürdürdüler. Belediye ve Kaymakamlığın bulunduğu alanda yapılan parke taşı çalışmasıyla sokak yeni ve modern görünümüne kavuştu.

Belli bir plan ve program çerçevesinde belediye ekiplerimiz ilçe genelindeki diğer sokaklarda da parke taşı çalışmalarına başlayacaklar ve ilçemizdeki tüm sokaklar modern ve estetik bir görünüme kavuşacak.

21.12.2020 14:34