GEYVE VE İNÖNÜ BELEDİYE BAŞKANLARINDAN ZİYARET

Geyve Belediye Başkanı Murat Kaya ve İnönü Belediye Başkanı Kadir Bozkurt, Çınarcık Belediye Başkanımız Numan Soyer’i ziyaret ettiler.

Çınarcık Belediye Başkanımız Numan Soyer, Geyve Belediye Başkanı Murat Kaya ve İnönü Belediye Başkanı Kadir Bozkurt’u makamında ağırladı.

Başkanımız Numan Soyer’e yapılan ziyarete Termal Belediye Başkanı Hüseyin Sinan Acar, Termal eski Belediye Başkanı İsmail Atik , Geyve Belediye Meclis Üyesi Nihat Baltaoğlu, Çınarcık Belediye Başkan Yardımcımız Murat Savaş, Çın.Bel.Tur.A.Ş Şirketi Genel Müdürümüz Turan Çam, Çınarcık Birleşik Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mustafa Bozkurt, Eskişehir Gençlik Hizmetleri Müdürü Hasan Kalın’da eşlik ettiler.

Ziyaret sırasında Çınarcık, Geyve ve İnönü ile ülke gündemi hakkında bir süre sohbet ettiler. Kentlerinde yapmış oldukları projeleri anlatarak fikir alışverişinde bulundular.

Çınarcık Belediye Başkanımız Numan Soyer, nazik ziyaretlerinden dolayı Geyve Belediye Başkanı Murat Kaya ve İnönü Belediye Başkanı Kadir Bozkurt, Termal Belediye Başkanı Hüseyin Sinan Acar, Termal eski Belediye Başkanı İsmail Atik , Geyve Belediye Meclis Üyesi Nihat Baltaoğlu ve Eskişehir Gençlik Hizmetleri Müdürü Hasan Kalın’a teşekkür etti.

13.10.2021 15:00