GÜLLÜK KÖYÜ’NDE SU ÇALIŞMALARINA DEVAM EDİLİYOR

Güllük Köyünün su ihtiyacını karşılamak için ekipler çalışmalarına devam ediyorlar.

Yalova İl Özel İdaresi ve Çınarcık Belediyesinin ortaklaşa başlattıkları proje kapsamında ekipler bölgede çalışmalara devam ediyorlar.  Deredeki kaptaj durumu ve dağınık su kaynaklarının bir araya toplanmasının yanı sıra mevcut suların sağlıklı ve teknik bir şekilde isale hattına bağlanarak bölgenin su ihtiyacının karşılanması amaçlanan proje kapsamında Çınarcık Belediye Başkanımız Numan Soyer çalışmaları yerinde inceledi.

Yapılan çalışmalar ve projede gelinen aşama hakkında ekiplerden bilgi alan Belediye Başkanımız Numan Soyer , projenin tamamlanmasından sonra bölgedeki su sıkıntısının ortadan kalkacağını belirtti.

28.12.2020 15:00