HAFTA SONUDA KÖPÜK KÖPÜK YIKAMAYA DEVAM

Çınarcık Belediyesi Covid-19 salgınına karşı alınan önlemler kapsamında, ilçe genelinde yıkama çalışmalarına devam ediyor.

Belediye ekiplerimiz Covid-19 virüsüne karşı Çınarcık’ta çalışmalarını aralıksız sürdürüyorlar. İlçe genelinde tekrardan dezenfekte edilmeyen , yıkanmayan cadde ve mahalle bırakmamak için belediye ekiplerimiz çalışmalarına devam ediyor.

Çınarcık Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ve Temizlik Hizmetleri Birimi ekiplerimiz; Şehit İbrahim Yüksel Sokak , Gazi Süleyman Aslan Caddesi ve Vali Akı Caddesi’nde  kapsamlı bir şekilde köpüklü yıkama çalışması yaptılar.

Belediye ekiplerimiz plan ve program dahilinde ilçe genelinde tüm mahalle ve ara sokaklarında çalışmalarını aynı titizlikle yapmaya devam edecekler.

Yapılan köpüklü yıkama çalışmasında vatandaşlar evlerinin balkonlarından ve market çıkışlarında yapılan köpüklü yıkama çalışmasını takdir ederek ; belediye çalışanlarına ve Belediye Başkanımız Numan Soyer’e çalışmalarında başarılar dilediler.

06.02.2021 17:00