HARMANLAR MAHALLESİ ARA SOKAKLARINDA YIKAMA ÇALIŞMASI

Çınarcık Belediyesi koronavirüs salgınına karşı alınan önlemler kapsamında, ilçe genelinde yıkama çalışmalarına devam ediyor.

Belediye ekiplerimiz Covid-19 virüsüne karşı Çınarcık’ta çalışmalarını aralıksız sürdürüyorlar. İlçe genelinde tekrardan dezenfekte edilmeyen , yıkanmayan cadde ve mahalle bırakmamak için çalışmalara devam ediyorlar.

Çınarcık Belediyesi İtfaiye Amirliği ve Temizlik Hizmetleri Birimi ekiplerimiz; Harmanlar Mahallesi ara sokaklarında kapsamlı bir sokak yıkama çalışması yapıyorlar. Ekipler iki gündür aralıksız bir şekilde Bülbül Sokak’ta, Çiğdem 2 Sokak’ta, Emirgan Sokak’ta, Karanfil Sokak’ta, Orkide Sokak’ta, Şahin Sokak’ta, Nergis Sokak’ta, Lale Sokak’ta, Yasemin Sokak’ta, Menekşe Sokak’ta, Tekzeytin Sokak’ta, Hanımeli Sokak’ta, Kuşkonmaz Sokak’ta, Çam Sokak’ta, Zambak Sokak’ta ve Akasya Sokak’ta köpüklü yıkama çalışması yaptılar.

Belediye ekiplerimiz plan ve program dahilinde diğer mahallelerde ve ara sokaklarda çalışmalarını aynı titizlikle yapmaya devam edecekler.

25.11.2020 17:00