HAYVANLARI KORUMA GÜNÜNDE REHABİLİTASYON MERKEZİMİZDE ÖĞRENCİLERİ AĞIRLADIK

4 Ekim Dünya Hayvanları Koruma Günü dolayısıyla Çınarcık Belediyesi Sokak Hayvanları Rehabilitasyon Merkezi’mizde öğrencileri ağırladık.

Çınarcık Belediyesi Veteriner Hekimimiz Nesrin Fakirullahoğlu tarafından Sokak Hayvanları Rehabilitasyon Merkezine gelen misafirlere yapılan çalışmalar ve sokak hayvanlarının rehabilitasyonu hakkında bilgiler verildi.

Belediye Başkanımız Numan Soyer ve eşi Elif Soyer ile birlikte, Hüdaverdi Aydın İlkokulu ve Firüzan Kınal İlkokulu  öğrencilerini Çınarcık Belediyesi Sokak Hayvanları Rehabilitasyon Merkezinde karşıladılar. Özelikle öğrenciler kedi ve köpeklerle eğlenceli vakitler geçirip hayvanlara mamalar verdiler.Belediye Başkanımız Numan Soyer ve eşi Elif Soyer barınağa gelen öğrencilerle sohbet ettiler.

04.10.2023 13:23