HÜDAVERDİ AYDIN İLKOKULU MİKROP VE VİRÜSLERE KARŞI İLAÇLANDI

Hüdaverdi Aydın İlkokulundan gelen talep doğrultusunda, okuldaki tüm sınıflar mikrop ve virüslere karşı ekiplerimiz tarafından ilaçlandı.

Çınarcık Belediyesi Veterinerlik hizmetleri ilaçlama birimi personelimiz tarafından Hüdaverdi Aydın İlkokulundaki tüm sınıflar mikrop ve virüslere karşı dezenfekte edildi.

Ekiplerimiz tarafından okul girişinden itibaren tüm koridorlar, sınıflar, kütüphane, laboratuvar, tuvaletler ile idare odalarını mikrop ve virüslere karşı dezenfekte edildi.

Hüdaverdi Aydın Ortaokulu yönetimi öğrencilerinin daha temiz ve sağlıklı bir ortamda eğitim-öğretim görebilmesi amacıyla, ortak kullanım alanlarında hastalık yapıcı mikrop ve virüslerin yok edilmesi için yapılan dezenfekte çalışmasının ardından ekiplerimize ve Çınarcık Belediye  Başkanımız Numan Soyer’e teşekkürlerini ilettiler.

30.01.2023 10:44