HUZUREVİ SAKİNLERİNİN RAMAZAN BAYRAMI KUTLANDI

Çınarcık’ta Ramazan Bayramı bayramlaşma töreninden sonra Çınarcık Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezinde gidilerek Huzurevi sakinleriyle bayramlaşıldı.

Ramazan Bayramı’nda Çınarcık Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezinde bulunanlarda unutulmadı ve ziyaret edildi.

Huzurevinde yapılan bayramlaşmaya Yalova Valisi Muammer Erol, AK Parti Yalova Milletvekili ve Ak Parti Gençlik Kolları Genel Başkanı Ahmet Büyükgümüş,  Çınarcık Kaymakamı Soner Kırlı, Çınarcık Belediye Başkanı Numan Soyer, ilçedeki kamu kuruluşlarının mülki ve idari amirleri, muhtarlar, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, siyasi partilerin temsilcileri ve vatandaşlar  aldı.

Çınarcık Belediye Başkanı Numan Soyer ve eşi Elif Soyer Çınarcık Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezinde bulunan büyüklerin ellerinden öperek, hayır dualarını alarak Ramazan Bayramlarını kutladılar.

04.06.2019 18:00