İLÇE GENELİNDE AĞAÇ BUDAMA ÇALIŞMASI

Ekiplerimiz, mevsim şartlarına bağlı olarak yeşil dokunun daha sağlıklı gelişebilmesi için, ilçe genelinde ağaç budama çalışması yapıyor.

Belediyemiz tarafından her yıl düzenli olarak yürütülen budama çalışmalarına başlandı. Ağacın ömrünün uzatılması, estetik görüntüsünün ve hastalıklara karşı direncinin arttırılması amacıyla ekiplerimiz ilçe genelinde bölge bölge budama çalışmalarını yürütüyorlar.

ilçe merkezinde, park ve yeşil alanlarda ve sahil hattındaki ağaçlar budanarak hem gelişme süreleri hem de düzgün formda kalmaları amaçlanıyor. Ekiplerimiz  ilçe genelinde bulunan ağaçlarda gençleştirme ve şekillendirme çalışmaları kapsamında ağaçların istenilen form, biçim, çiçeklenme ve sağlıklı gelişebilmeleri için belli periyotlarda budama çalışması yapıyorlar.

20.03.2023 10:46