İLÇE GENELİNDE TAM KAPANMA TEDBİRLERİ TOPLANTISI YAPILDI

Çınarcık Belediyesi Meclis Salonunda ilçe genelinde Tam Kapanma Tedbirleri Toplantısı yapıldı.

26.04.2021 tarihinde Sayın Cumhurbaşkanımızın başkanlığında toplanan Cumhurbaşkanlığı Kabinesi'nde alınan kararlar doğrultusunda; 29 Nisan 2021 Perşembe günü saat 19.00’dan itibaren 17 Mayıs 2021 Pazartesi günü saat 05.00’e kadar sürecek olan tam kapanma döneminde ilçe genelinde uygulanacak tedbirler ve kurallar toplantısı Çınarcık Belediyesi Meclis Salonunda yapıldı

İlçe genelinde Tam Kapanma Tedbirleri Toplantısına İstanbul Vali Yardımcısı Çınarcık Kaymakam Vekili Abdurrahman İnan, Çınarcık Belediye Başkanımız Numan Soyer, Çınarcık Belediye Başkan Yardımcımız Murat Savaş,  Esenköy Belediye Başkanı Mehmet Temel, Teşvikiye Belediye Başkanı Mustafa Nurten, İl Genel Meclis Üyesi Tahsin Yener, Ak Parti Çınarcık İlçe Başkanı Hüseyin Günay , MHP Çınarcık İlçe Başkanı Gökmen Bayraktar,  Çınarcık İlçe Emniyet Müdürü Eyyüp Mol , Çınarcık İlçe Jandarma Komutanı Mustafa Koçak, Çınarcık Birleşik Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mustafa Bozkurt, Çınarcık Şoförler ve Otomobilciler Oda Başkanı Abdullah Gencer, mahalle ve köy muhtarları  katıldı.

Toplantıda 29 Nisan 2021 Perşembe günü saat 19.00’dan itibaren 17 Mayıs 2021 Pazartesi günü saat 05.00’e kadar sürecek olan tam kapanma döneminde alınacak tedbirler ve kurallar kararlaştırıldı.

29.04.2021 18:01