İSTİKLAL MARŞI’NIN 102. YIL DÖNÜMÜ KUTLANDI

Çınarcık Belediye Başkanımız Numan Soyer, İstiklal Marşı’nın Kabulünün 102. yıl dönümü ve Mehmet Akif Ersoy’u anma programına katıldı.

İstiklal Marşı’nın Kabulünün 102. yıl dönümü ve Mehmet Akif Ersoy’u anma programı Çınarcık’ta düzenlenen törenle kutlandı.

Gülkent İlkokulu ve Ortaokulu Çok Amaçlı Salonunda düzenlenen törene Çınarcık Kaymakamı Cemil Aksak, Çınarcık Belediye Başkanımız Numan Soyer, Teşvikiye Belediye Başkanı Mustafa Nurten, İlçe Jandarma Komutanı Mustafa Koçak, İlçe Emniyet Müdürü Fatih Çingi, İlçe Milli Eğitim Müdürü Nedim Karabacak,  ilçedeki kamu kuruluşlarının mülki ve idari amirleri, sivil toplum kuruluşu ve siyasi partilerin temsilcileri, veliler ve öğrenciler katıldı.

Çınarcık Gülkent Ortaokulu Konferans salonunda düzenlen törende günün anlam ve önemini belirten konuşmanın ardından  İstiklal Marşı’nı anlama ve Mehmet Akif Ersoy'u tanıma adlı gösteri sunuldu, şiirler okundu ve ilçe genelinde düzenlenen İstiklal Marşı’nı en güzel okuma yarışmasında dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi.

13.03.2023 12:53