KARATECİ MİNKLERİMİZİ TEBRİK EDERİZ

Gülkent Okulu Halk Eğitim ve Zirve Gençlik Spor Kulübü Karate öğrencilerimiz, madalyalarıyla Çınarcık Belediye Başkanımız Numan Soyer’i ziyaret ettiler.

Çınarcık Halk Eğitim Müdürü Murat Ünlü, Gülkent Orta Okul Müdürü Abdülkerim Özkök, Antrenör Mustafa Canan Taş ile Gülkent Okulu Halk Eğitim ve Zirve Gençlik Spor Kulübü Karate öğrencileri, Çınarcık Belediye Başkanımız Numan Soyer’i makamında ziyaret ederek; “11. İstanbul CSDG İller Arası Karate Turnuvası”na katılmalarına  desteğinden dolayı Başkanımız Numan Soyer’e teşekkür ettiler.

Çınarcık Gülkent Okulu Halk Eğitim ve Zirve Gençlik Spor Kulübü Karate öğrencilerinin 22 Haziran 2019 Cumartesi günü katılmış oldukları “11. İstanbul CSDG İller Arası Karate Turnuvası”ndan 32 madalya ile dönmüşlerdi.

Belediyemiz olarak ulaşım hizmetlerini sağladığımız minik sporcularımızın katıldıkları “11. İstanbul CSDG İller Arası Karate Turnuvası”nda 11 Altın, 7 Gümüş, 14 Bronz Madalya alan kız karatecilerimizin takım halinde 1. ve erkek karatecilerimizin de  takım halinde 3. olmaları bizleri gururlandırdı.

Çınarcık Belediye Başkanımız Numan Soyer konu hakkında “Gülkent İlkokulu ve Ortaokulu Karate öğrencilerimizin 22 Haziran 2019 tarihinde “11. İstanbul CSDG İller Arası Karate Turnuvası”nda bireysel ve takımsal olarak aldıkları madalya ve kupalarla dönmeleri bizi mutlu etti. Katıldıkları müsabakada Çınarcık’ımızı başarılı bir şekilde temsil eden minik karatecilerimize ve değerli hocamız Mustafa Canan Taşçı’ya teşekkür ederim. Belediye olarak sporun ve sporcumuzun her zaman yanında olacağız. Bizlere bu onuru ve mutluluğu yaşatan karatenin Çınarcık’taki  “Beyaz Gülleri”ne bir kez daha teşekkür ederim” dedi.

Çınarcık Halk Eğitim Müdürü Murat Ünlü, Gülkent Orta Okul Müdürü Abdülkerim Özkök, Antrenör Mustafa Canan Taş ve karate öğrencileri Başkanımız Numan Soyer’e sağladığı desteklerden dolayı teşekkür ettiler.

22 Haziran 2019 tarihinde “11. İstanbul CSDG İller Arası Karate Turnuvası”nda bizlere ve ailelerine bu mutluluğu yaşatan değerli hocamız Mustafa Canan Taşçı ve öğrencilerine teşekkür eder, başarılarının devamını dileriz.

28.06.2019 17:30