KARPUZDEREDE YAPILAN ÇALIŞMALARDAN VATANDAŞ MEMNUN

Karpuzdere Mahallesinde yapımına başlanan 1100 metrelik 1.etap bisiklet yolu çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

Belediye Başkanımız Numan Soyer, halkı spora teşvik ve bisiklet sürme alışkanlığı kazandırmak amacıyla yapılmaya başlayan Karpuzdere Mahallesinden Nato Yoluna bağlanan Bisiklet Yolu Projesinin yapım çalışmalarının da eksiklerin giderilmesi için firma temsilcileri ve belediye ekipleriyle incelemeler yaptı.

Başkanımız Numan Soyer yapılan çalışmaları incelerken vatandaşlarla bir araya gelerek, projenin detaylarını ve bundan sonra yapılacak çalışmaları anlattı, bunun yanında vatandaşların taleplerini de dinleyen  Başkanımız Numan Soyer ekiplere talepleri iletti.

Mahalle sakinleri yapılan çalışmaları yerinde inceleyen Belediye Başkanımız Numan Soyer’e projenin mahalleye değer kattığını belirterek, yapılan çalışmalardan memnuniyet duyduklarını söyleyerek, kendisine teşekkür ettiler.

14.09.2021 15:00