KAYAN BÖLGELERDE İNCELEME YAPILDI

Çınarcık Belediye Başkanımız Numan Soyer ile Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı Deprem ve Risk Azaltma Genel Müdürlüğü’ne bağlı Risk Belirleme ve Önleme Daire Başkanı Gökhan Yılmaz, Çınarcık’taki kayan bölgelerde inceleme yaptılar.

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı Deprem ve Risk Azaltma Genel Müdürlüğü’ne bağlı Risk Belirleme ve Önleme Daire Başkanı Gökhan Yılmaz, Çınarcık Belediye Başkanımız Numan Soyer, Çınarcık Belediye Başkan Yardımcımız Murat Savaş, Belediye Meclis Üyemiz Nizamettin Balkaya Çınarcık Belediyesi Fen İşleri Müdürü Sinem Sakallıoğlu, Çınarcık Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürü Levent Öztürk, Prof. Dr. Aykut Akgün, Doğal Afet Risklerini Azaltma Çalışma Grup Başkanı R. Selçuk Yardımcıel, KGM 14. Bölge Müdür Yrd. Gökhan Gölbaşı, 14. Bölge Ar-Ge Başmühendisi Adem Yeşil, Jeolojik Hizmetler Şube Müdürü Aydın Durukan, Jeolojik Etütler Şefi Burcu Bilici, Jeolojik Etüt Müh. H. Büşra Tunca Parlar, Tuğba Şentürk, Ahmet Demir ve AFAD yetkilileri ilçe genelindeki kayan bölgelerde incelemeler yaptılar.

Yapılan incelemeler sonrasında Poyraz Caddesi ve Hasanbaba bölgesinde kayan alanlarda sorunun kalıcı çözümüne yönelik çalışmalara devam edilecek.

31.05.2023 10:48