KİCKBOKS TÜRKİYE 3.sü HALİT SİNCAR KARDEŞİMİZİ TEBRİK EDERİZ

Çınarcık Carbon Fitnes Kickboks Takımı sporcusu, madalyasıyla Çınarcık Belediye Başkanımız Numan Soyer’i ziyaret etti.

Çınarcık Carbon Fitnes Kickboks Takımı sporcusu Halit Sincar; Çınarcık Belediye Başkanımız Numan Soyer’i makamında ziyaret ederek; Şanlıurfa’da düzenlenen Türkiye Kickboks Şampiyonası’na katılmasındaki desteğinden dolayı Başkanımız Numan Soyer’e teşekkür etti.

Çınarcık Carbon Fitnes Kickboks Takımı sporcularının 22-29 Ocak 2023 tarihlerinde katılmış olduğu Şanlıurfa Türkiye Kick Boks Şampiyonası’nda Lowkick branşında yarışan Halit Sincar ağır siklette Türkiye 3.sü olarak döndü.

Belediye olarak sporcularımızın her zaman yanında olduklarını belirten Çınarcık Belediye Başkanımız Numan Soyer konu hakkında “Şanlıurfa’da düzenlenen Türkiye Kickboks Şampiyonası’nda Lowkick branşında Türkiye 3.sü olarak dönen Çınarcık Carbon Fitnes Kickboks Takımı sporcumuz Halit Sincar kardeşimi tebrik ederim. Böylesine değerli sporcuları Çınarcık’ımıza kazandıran İsmail Necdet Köken hocamıza bizlere bu onuru ve mutluluğu yaşatan Kickboksun  Çınarcık’taki  gençlerine bir kez daha teşekkür ederim” dedi.

Antrenör İsmail Necdet Köken ve Halit Sincar, Başkanımız Numan Soyer’e sağladığı desteklerden dolayı kendisine teşekkür ettiler.

Şanlıurfa’da düzenlenen Türkiye Kickboks Şampiyonası’nda bizlere ve ailesine bu mutluluğu yaşatan değerli hocamız İsmail Necdet Köken ve Lowkick branşında ağır siklette Türkiye 3.sü olarak dönenen Halit Sincar’a teşekkür eder, başarılarının devamını dileriz.

09.03.2023 16:55