KIZILAY KAN BAĞIŞ MERKEZİNDEN BAŞKAN SOYER’E ZİYARET

Yalova Kızılay Kan Bağışı Merkezi Müdürü Dr. Sanem Ondur ve organizasyon sorumlusu Oya Koçak, Belediye Başkanımız Numan Soyer’i ziyaret etti.

Çınarcık Belediye Başkanımız Numan Soyer, Türk Kızılayı Yalova Kan Bağışı Merkezi Müdürü Dr. Sanem Ondur ve ve organizasyon sorumlusu Oya Koçak’ı makamında ağırladı.

Gerçekleştirilen ziyarette  Türk Kızılayı Yalova Kan Bağışı Merkezi Müdürü  Dr. Sanem Ondur, Belediye Başkanımız Numan Soyer’e Kızılay’ın Yalova ve ilçelerindeki faaliyetleri  hakkında bilgiler verdi. Bunun yanında Çınarcık Belediyesinin Kızılay’a katkılarından dolayı Çınarcık Belediye Başkanımız Numan Soyer’e teşekkür plaketi takdim etti.

Belediye Başkanımız Numan Soyer,  ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek; “Yalova Kızılay Kan Bağışı Merkezi Müdürü Dr. Sanem Ondur ve yönetimine çalışmalarında başarılar diliyorum. Çınarcık Belediyesi olarak üzerimize ne düşüyorsa elimizden geldiğince Türk Kızılay’ına destek vermeye devam edeceğiz” dedi.

02.12.2021 19:00