MARMARA 1.SOKAK’TA YIKAMA ÇALIŞMASI

Temizlik İşleri Birimine bağlı ekiplerimiz, ilçe sınırları içerisindeki cadde ve sokakları tazyikli suyla yıkama çalışmalarına devam ediyorlar.

Temizlik İşleri Birimine bağlı ekiplerimiz tarafından tazyikli suyla temizlenen sokak ve caddeler, biriken toz ve çamurdan da arındırılmış oluyor. Halkın genel sağlığını ilgilendiren konularda hassas davranarak temizliğe gerektiğinden fazla önem gösteren Çınarcık Belediyesi, bu kapsamda sokakların daha temiz ve hijyenik olmasını sağlıyor. Böylece yol kenarları ve kanallarda biriken çöpler nedeniyle çevreye yayılan koku ve hastalıklarında önüne geçilmiş olunuyor.

Ekiplerimiz Marmara 1.Sokak ve Karpuzdere Mevkii ara sokaklarını tazyikli su ile yıkayarak tertemiz yaptı. Belli bir plan ve program dahilinde ekiplerimiz diğer caddelerde ve ara sokaklarında yıkama ve temizlik çalışmalarını aynı titizlikle devam edecekler.

07.11.2023 13:37