MİLLETVEKİLİ BÜYÜKGÜMÜŞ VE BAŞKAN SOYER, VATANDAŞLARLA BAYRAMLAŞTI

AK Parti Genel Başkan Vekili Yardımcısı ve Yalova Milletvekilimiz Ahmet Büyükmüş ve Çınarcık Belediye Başkanımız Numan Soyer , vatandaşlarla bayramlaştı.

AK Parti Genel Başkan Vekili Yardımcısı ve Yalova Milletvekilimiz Ahmet Büyükmüş , Çınarcık Belediye Başkanımız Numan Soyer, Çınarcık Belediye Başkan Yardımcımız Murat Savaş , Çınarcık Belediyesi Meclis Üyeleri ve AK Parti Çınarcık İlçe Teşkilatı ; Kurban Bayramı dolayısıyla Çınarcık genelinde bir çok ziyaret gerçekleştirdi.

AK Parti Genel Başkan Vekili Yardımcısı ve Yalova Milletvekilimiz Ahmet Büyükmüş ve Çınarcık Belediye Başkanımız Numan Soyer; Çınarcık, Çalıca, Koruköy, Teşvikiye, Kocadere ve Şenköy’de vatandaşlarla bir araya gelerek hem Kurban Bayramlarını kutladılar hem de taleplerini dinleyerek, sohbet ettiler.

24.07.2021 02:00