MİLLETVEKİLİ BÜYÜKGÜMÜŞ VE BAŞKANIMIZ SOYER, ESNAFI ZİYARET ETTİ

AK Parti Genel Başkan Vekili Yardımcısı ve Yalova Milletvekilimiz Ahmet Büyükmüş ve Çınarcık Belediye Başkanımız Numan Soyer , esnafı ziyaret etti.

AK Parti Genel Başkan Vekili Yardımcısı ve Yalova Milletvekilimiz Ahmet Büyükmüş , Çınarcık Belediye Başkanımız Numan Soyer, AK Parti Yalova İl Gençlik Kolları Başkanı Emirhan Balkaya, Ak Parti Çınarcık İlçe Başkanı Hüseyin Günay ve Ak Parti Çınarcık Gençlik Kolları Başkanı Kenan Balkaya; Çınarcık genelinde bir çok esnafı ziyaret ederek, hal ve hatırlarını sordular.

AK Parti Genel Başkan Vekili Yardımcısı ve Yalova Milletvekilimiz Ahmet Büyükmüş ve Çınarcık Belediye Başkanımız Numan Soyer; Çınarcık esnaf ziyaretlerinden sonra Teşvikiye ve Esenköy’de vatandaşlarla bir araya gelerek hem taleplerini dinlediler, hem de sohbet ettiler.

12.09.2021 20:00