OKUL ÖNLERİNDEKİ YAYA GEÇİTLERİ BOYANIYOR

Fen İşleri Müdürlüğümüze bağlı ekiplerimiz okul önlerine hız ikaz işaretleri yaya geçidi boyama çalışması yapıyorlar.

2021-2022 Eğitim Öğretim yılının başlamasından önce ekiplerimiz hafta sonu okullarımızın önlerindeki yaya geçitlerini boyama çalışması yaptı.

İlçemizdeki okullarımızın önlerinde araç , yaya ve öğrenci yoğunluğunun fazla olmasından dolayı ekiplerimiz okul geçitleri öncesinde sürücülerin yer/zemin işaretlemeleriyle bir kez daha uyarılarak dikkatlerini daha üst düzeye çıkarmak için boyama çalışması yapıyor.

Okulların giriş çıkış saatlerinde araç ve okul servislerinin okul önlerinde oluşturulacağı yoğunluk nedeniyle belediyemiz yol üzerlerine güvenlik önlemleri için yıpranmış yaya geçitlerini yeniliyorlar.

Ekiplerimiz tarafından okullarımızın önlerinde zamanla yıpranan ve silinen azami seyir hızlarının gösterildiği hız ikaz işaretleri ve öğrenci geçidi levhası yol zeminlerini ve 'Önce Yaya' ikonlarını boyayarak , öğrencilerimizin trafik güvenliğinin sağlanması amaçlamaktadır.

06.09.2021 13:00