ORDU BASIN KURULUŞLARI DERNEĞİNDEN BAŞKANIMIZ NUMAN SOYER’E ZİYARET

Ordu Basın Kuruluşları Derneği yönetimi ve üyeleri Çınarcık Belediye Başkanımız Numan Soyer’i ziyaret ettiler.

Çınarcık Belediye Başkanımız Numan Soyer,Ordu Basın Kuruluşları Derneği Başkanı Sefai Uzunyurt,Haber Müdürü Namık Kemal Tuncer,Ordu Darıcabaşı Dernek Başkanı Şenel Yılmaz,Sakarya Mesudiyeliler Dernek Başkanı Şenol Karaarslan’ı ve Ak Parti Çınarcık İlçe Başkan’ı Mehmet Yılmaz makamında ağırladı.

Çınarcık Belediye Başkanımız Numan Soyer ile bir süre sohbet eden Ordu Basın Kuruluşları Derneği Başkanı Sefai Uzunyurt,derneğin yaptığı çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Başkanımız Numan Soyer, Ordu Basın Kuruluşları Derneği Başkanı Sefai Uzunyurt ve yönetim kuruluna nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.

22.10.2023 18:07