ÖZEL EĞİTİM ÖĞRENCİLERİNE SİNEMA SÜRPRİZİ

Çınarcık Belediyesi 3 Aralık Dünya Engelliler Günü öncesi Çınarcık’ta özel eğitim sınıfı öğrencilerine sinema sürprizi yaptı.

3 Aralık Dünya Engelliler Günü öncesi Çınarcık Belediye Başkanımız Numan Soyer’in talimatı üzerine Çınarcık Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Şefliğinin organize ettiği sinema sürprizi,  Çınarcık’taki özel eğitim sınıfı öğrencilerini çok mutlu etti. Melek Sinemasında “Cesur Balık” filmini izleyen özel eğitim sınıfı öğrencileri keyifli bir zaman geçirdiler.

Çınarcık Belediye Başkanımız Numan Soyer’in eşi Elif Soyer ve Çınarcık Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Şef Özlem Ayaz, özel eğitim sınıfı öğrencileriyle birebir ilgilendiler. Hep birlikte patlamış mısır eşliğinde sinemada film seyrettiler ve Yalova’daki Engelsiz Cafe’de öğle yemeği yediler.

Özel eğitim sınıfı öğrencilerini Yalova’daki Engelsiz Cafe’de misafir eden Yalova Belediye Başkan Vekili Mustafa Tutuk ile eşi Gökşen Tutuk öğle yemeğinde onlarla bir araya gelerek sohbet ettiler.

Etkinlikte ilk defa sinemada film izleyen özel eğitim sınıfı öğrencileri heyecanlı anlar yaşadılar ve sevinçleri yüzlerine yansıdı. Yapılan etkinlikle ; öğrencilerin güzel vakit geçirerek enerjilerini attıkları, bedensel, zihinsel, duygusal ve sosyal becerilerinin gelişmesine olumlu etkiler sunan bir terapi gerçekleştirilmiş oldu.

Özel eğitim sınıfı öğrencileri sinema için Çınarcık Belediye Başkanımız Numan Soyer'e , yemek içinde Yalova Belediye Başkan Vekili Mustafa Tutuk’a teşekkür ettiler.

02.12.2022 20:00