PASKAL DERESİ TEMİZLİK ÇALIŞMALARI TAMAMLANIYOR

Çınarcık Belediyesi ilçe genelinde dere temizliği çalışmalarına devam ediyor.

Çınarcık Belediyesi Temizlik Hizmetleri Müdürlüğü ekiplerimiz  tarafından Harmanlar Mahallesi  Çaldıran Sokak’tan geçen Paskal Deresi temizlik çalışmaları tamamlanıyor.

Çevre ve insan sağlığını tehdit eden olumsuzlukları ortadan kaldırmak ve görüntü kirliliğine son vermek amacıyla yürütülen dere temizliği çalışmalarında ortaya çıkan atıklar ekiplerimiz tarafından temizleniyor. Belediye ekiplerimiz Çaldıran Sokak’tan geçen Paskal Deresi ve derenin aktığı kanalı temizliyorlar.

Çınarcık Belediyesi olarak çevremizi temiz tutmak, halk sağlığını korumak ve kent estetiğini güzelleştirmek amacıyla ilçe genelinde dere temizliği çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz. Derelerimizi her türlü kirlilikten arındırarak halk sağlığına yönelik tehditleri ortadan kaldırmak ve derelerimizin bulunduğu alanlara güzel bir görünüm kazandırmak için ilçe genelinde belli bir program dahilinde çalışmalarımızı sürdüreceğiz.

15.03.2023 12:51