PETKO ÇEŞME SU TOPLAMA HAVUZU

Çınarcık Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğümüze bağlı ekiplerimiz Çamlık Mahallesi’nde su toplama havuzu çalışması yapıldı.

Çınarcık Belediye Başkanımız Numan Soyer’in talimatı üzerine belediye ekiplerimiz Çamlık Mahallesi’nde bulunan ve Petko Çeşme olarak bilinen çeşmenin; yıllardır boşa akan suyunun bir havuzda toplanarak ihtiyaç halinde kullanılması için bir çalışma başlatıldı.

Çınarcık Belediyesi ekipleri suyun bir kaptajda toplanarak , ihtiyaç halinde kullanılması için  Petko Çeşme mevkiinde su havuzu çalışmasında ; 100 kamyon hafriyat toprağı kaldırarak , 50 kamyon yeni dolgu malzemesi kullanarak  su toplama havuzu çalışması tamamlandı. Bunun yanında Petko Çeşme  mevkiine 500 metre yeni su hattı döşenerek mevcut su hattına bağlantısı sağlandı.

31.03.2020 14:38

Tüm Projeler İçin Tıklayın