POYRAZ CADDESİ’NDE ASFALT YAMA ÇALIŞMALARINA DEVAM

Fen İşleri Müdürlüğümüze bağlı ekiplerimiz ilçe genelinde yıpranmış ve zarar gören yolları onarım çalışmalarına devam ediyorlar.

Çınarcık’ta elektrik hatlarının yer altına alınması çalışmalarında kazılan yolların üzerine ekiplerimiz asfalt yama çalışması yapıyorlar.

İlçe halkının hayatını kolaylaştırmak ve sürücülere konforlu bir yolculuk sağlamak amacıyla belediye ekiplerimiz ilçe genelinde elektrik hatlarının yer altına alınması çalışmasında Poyraz Caddesi’nde zarar görmüş yol kenarlarına onarım çalışması yapıyorlar .

Asfalt yama ekiplerimiz belirlenen iş programına göre elektrik hatlarının yer altına alınması esnasında Poyraz Caddesi’nde  yarım kalan hasarlı yol kenarlarının onarımını gerçekleştiriyorlar.  Belli bir plan ve program çerçevesinde Coşkun Caddesi , Ahmet Sugün Caddesi ve Metin Aslan Caddesi üzerinde de devam edecekler. Vatandaşlarımız yapılan çalışmalardan dolayı belediye ekiplerimize ve Belediye Başkanımız Numan Soyer’e teşekkür ettiler.

23.02.2021 12:30