RAMAZAN AYI ÖNCESİ MARKETLER DENETLENDİ

Çınarcık Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, Ramazan ayı öncesi kent genelindeki marketlere denetim gerçekleştirdi.

Çınarcık Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, tüm yıl gerçekleştirdikleri denetimleri Ramazan ayı öncesinde de  sürdürmeye devam ediyor.

Ramazan ayı öncesi kent genelindeki marketlerde denetimlerini sıklaştıran ekipler, vatandaşların sağlığını tehlikeye atacak faaliyette bulunan işletmelere fırsat vermiyor. Aynı zamanda zabıta ekipleri Ramazan ayı öncesinde ilçedeki marketlerde fiyat ve kalite denetimlerinde bulundular. Ekipler, ürünlerin gramaj, son kullanma tarihleri, reyon ve kasa fiyatlarını inceledi, hijyen kurallarına uyulup uyulmadığını kontrol ettiler.

Çınarcık Belediyesi  Zabıta ekipleri Ramazan ayı boyunca denetimlerine aralıksız  devam edecektir.

16.03.2023 11:03