RAMAZAN BAYRAMI BOYUNCA SOKAK HAYVANLARINI BESLİYORUZ

Çınarcık Belediyesi olarak Ramazan Bayramında sokak hayvanlarımızı da unutmuyoruz.

Çınarcık Belediyesi ekipleri koronavirüs salgını nedeniyle uygulanan tam kapanmada ve Ramazan Bayramı boyunca sokak hayvanlarının yiyecek bulmada sıkıntı yaşamamaları için ilçenin farklı bölgelerine mama ve su takviyesi yapıyorlar.

Çınarcık Belediyesi Veterinerlik Hizmetleri birimi ekiplerimiz Ramazan Bayramı boyunca ; besleme noktalarında sokak hayvanlarını beslemeyi ihmal etmiyorlar. Besleme esnasında Veteriner Hekimimiz Nesrin Fakirullahoğlu tarafından tedaviye ihtiyaç duyan köpek ve kedilerin tedavi ile bakımları da yapılıyor.

İlçemizdeki sokak hayvanlarının beslenmesini ekiplerimiz periyodik olarak ilçe genelinde sürdürüyorlar. Sizler sağlığınız için evdeyken belediye olarak biz de hayatımızı paylaştığımız doğadaki tüm canlıları sevgi ve şefkat anlayışıyla koruyup kollamaya devam edeceğiz. Çünkü can dostlarımız bize emanet.

13.05.2021 20:30