SAHİL HATTINDA YOSUN TEMİZLİĞİ İLE DÜZLEŞTİRME ÇALIŞMASI

Belediye ekiplerimiz sahil hattında yosun temizliği ve düzleştirme çalışması yapıyorlar.

Fen İşleri Müdürlüğümüze bağlı ekiplerimiz sahil bandında düzleştirme ve yosun temizlik çalışması yapıyorlar. Karpuzdere Mahallesi sahilinden, Taşliman Mahallesi sahiline kadar ekiplerimiz sahildeki yosun ve pislikleri toplayarak , sahili düzleştirme çalışması yapıyorlar.

Kepçeler ile toplanan yosun ile pislikler, kamyon ve traktörlere yüklenerek sahil şeridinden uzaklaştırılıyor. Temizlenen sahil daha sonra kepçeler ile düzleştirilme çalışması yapılıyor. Belediye ekiplerimiz tarafından belli plan ve program çerçevesinde ilçe genelindeki sahil hattında temizleme ve düzleştirme çalışmalarına devam edilecektir.

20.07.2022 14:33