TAM KAPANMADA SOKAK HAYVANLARINI BESLEMEMİZ TRT HABER DE

Çınarcık Belediyesi koronavirüs salgını nedeniyle uygulanan tam kapanmada sokak hayvanlarını besleme çalışması TRT Haber de yer aldı.

Belediye ekiplerimizin, sokak hayvanlarının 17 günlük kapanma sürecinde aç ve susuz kalmamaları için parklar, yeşil alanlar, beslenme noktaları ile mesken tuttukları bölgelere gün aşırı su, mama ve yem bırakmaları ulusal basının ilgisini çekti.

29 Nisandan itibaren Çınarcık Belediyesi Veterinerlik Hizmetleri , Zabıta Müdürlüğü ekiplerimiz ile Çınarcık Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı ekipleri, sokaklarda yaşayan kedi ve köpeklerin, tam kapanma sürecinde aç ve susuz kalmamaları için gün aşırı yapmış  oldukları besleme  çalışmaları TRT Haber tarafından ilgi gördü ve çalışma anında çekim ve röportaj yapılarak ulusal basında yapılan çalışma yer alacak.

TRT Muhabiri Cem Mete Okur ve ekibi tam kapanma zamanında sokak hayvanları için yapılan çalışmalar hakkında  Çınarcık Belediyesi Veteriner Hekimimiz Nesrin Fakirullahoğlu ile röportaj yaparak , yapılan besleme çalışmalarını çektiler.

Can dostlarımız için tam kapanma döneminde de ilçenin farklı bölgelerinde oluşturulan beslenme noktalarına gün aşırı mama , yem ve su takviyesi yapmaya devam edeceğiz.

08.05.2021 15:00