TEDAVİ EDİLEN SANSAR DOĞAL ORTAMINA BIRAKILDI

Çınarcık Belediyesi Sokak Hayvanları ve Rehabilitasyon Merkezimizde tedavi edilen sansar doğal ortamına bırakıldı.

Veterinerlik hizmetlerimiz tarafından kedilerinin saldırısından kurtarılan sansar Çınarcık Belediyesi Sokak Hayvanları ve Rehabilitasyon Merkezinde tedavi altına alınmıştı. Rehabilitasyon merkezinde tamamen iyileşen sansar  ekiplerimiz tarafından doğal yaşam alanına bırakıldı.

Çınarcık Belediyesi Sokak Hayvanları ve Rehabilitasyon Merkezimizde birçok sevimli dosta ev sahipliği yaparken, yaralı hayvanlar için de tedavi olanakları sağlamaya devam ediyor. Son olarak Çınarcık’ta Veterinerlik hizmetleri ekiplerimiz tarafından kedilerinin saldırısından kurtarılan yaralı sansar iyileştirerek  doğal yaşam alanına bırakıldı.

23.05.2022 14:14