TÜRKİYE SPASTİK ENGELLİLER FEDERASYONUNDAN ZİYARET

Türkiye Spastik Engelliler Federasyonu Başkanı Murat Arslanhan’dan , Çınarcık Belediye Başkanı Numan Soyer’i ziyaret etti.

Türkiye Spastik Engelliler Federasyonu Başkanı Murat Arslanhan ve Yalova Yeni Yaşam Engelliler Derneği Başkanı Lale Dondurmacıogulları ile yönetimi; Çınarcık Belediye Başkanı Numan Soyer’i makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini ilettiler.

Ziyaret sırasında Çınarcık Belediyesi ile Türkiye Spastik Engelliler Federasyonu ve  Yalova Yeni Yaşam Engelliler Derneği’nin gerçekleştirilebileceği ortak projeler ve işbirlikleri hakkında karşılıklı fikir alışverişinde bulunuldu.

Bu nazik ve hoş sohbetlerinden dolayı Çınarcık Belediye Başkanı Numan Soyer, Türkiye Spastik Engelliler Federasyonu Başkanı Murat Arslanhan ve Yalova Yeni Yaşam Engelliler Derneği Başkanı Lale Dondurmacıogulları ile yönetimine teşekkür etti.

21.05.2019 14:30