USTALARLA GERİ DÖNÜŞÜM SERGİSİNE KATILDIK

Çınarcık Belediyesi Başkan vekilimiz Nizamettin Balkaya ve Çınarcık Belediyesi Başkan Yardımcımız Murat Savaş ile birlikte “Ustalarla Geri Dönüşüm” Sergisine katıldılar.

Çınarcık Halk Eğitim Merkezi bahçesinde, Çınarcık Halk Eğitim Merkezi usta öğreticileri ve kursiyerleri tarafından hazırlanan “Ustalarla Geri Dönüşüm” sergisine  kurum müdürleri, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, siyasi partilerin temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Sergi açılış kurdelesini Çınarcık Belediyesi Başkan vekilimiz Nizamettin Balkaya, Çınarcık Belediyesi Başkan Yardımcımız Murat Savaş, Çınarcık İlçe Milli Eğitim Müdürü Nedim Karabacak, Ak Parti Çınarcık İlçe Başkanı Hüseyin Günay ve MHP Çınarcık İlçe Başkanı Mert Yılmaz kestiler.

“Ustalarla Geri Dönüşüm” sergisi Yıldızlar Halk Oyunları gösterisi ile başladı. “Geri Dönüşüm Defilesi”nin ardından sergiye katılanlar birbirinden maharetli usta öğretici ile kursiyerlerin ellerinde yeniden hayat bulan geri dönüşüm eserlerinin bulundukları stantları gezdiler.

Yoğun katılımın yaşandığı sergide usta öğreticiler, kursiyerlerin yaptığı eserleri hakkında  bilgiler verdiler. Çınarcık Belediyesi Başkan vekilimiz Nizamettin Balkaya ve Çınarcık Belediyesi Başkan Yardımcımız Murat Savaş serginin hayırlı olması temennisinde bulunarak, kursiyerlere ve emeği geçenlere teşekkür ettiler.

26.05.2022 17:40