YALOVA AİLE ÇALIŞMA VE SOSYAL İL MÜDÜRLÜĞÜNDEN ZİYARET

Yalova Aile, Çalışma ve Sosyal İl Müdürlüğü heyeti Başkanımız Numan Soyer’i ziyaret ettiler.

Çınarcık Belediye Başkanımız Numan Soyer, Yalova Aile, Çalışma ve Sosyal İl Müdürlüğü heyetinden Şiddet Önleme ve İzleme Merkezi Müdürü Yasemin Yigen, Sosyolog Cennet Ertürk, Çocuk Gelişimcisi Şükran Sarı ve Sosyal Çalışmacı Mügenur Çakırgöz’ü makamında ağırladı.

Yapılan ziyarette Yalova Aile, Çalışma ve Sosyal İl Müdürlüğünün il eylem planı çerçevesinde aile içi ve kadına yönelik şiddetle mücadele farkındalık çalışmaları ve kadın dostu belediyeler projesi hakkında görüşüldü.

Görüşmenin sonunda Başkanımız Numan Soyer ; Yalova Aile, Çalışma ve Sosyal İl Müdürlüğü heyetine nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.

03.06.2022 15:30