YENİ SU DEPOSU İNŞAATI TAMAMLANDI

Hasanbaba mevkiinde yeni su depomuzun inşaatı bitti.

İlçemizin su ihtiyacının daha verimli olarak karşılanabilmesi için Hasanbaba mevkiinde yeni su depomuzun inşaatına başlanmıştı. 3 Milyon litre kapasiteli yeni su deposunun tamamlanması ve Çalıca Köyü’nde yaptığımız terfi istasyonuyla su sıkıntısını çözüyoruz . Yeni depomuzun işlev kazanması ile yoğun su kullanımı yaşanan günlerde üst katlarda oluşan basınç sorunu artık yaşanmayacak.

Su deposunun mekanik kısmını oluşturan giriş - çıkış, tahliye ve terfi merkezine bağlanan ana borular monte edildi. Makinist odası da kullanıma hazır hale getirildi. Su deposunda  otomatik klorlama sistemi bağlantıları tamamlandı.

Hasanbaba Su Deposunun yanında , Koru Su Deposu , Çalıca Su Deposu ve Üçreisler Su Depolarında ; depoların mekanik kısımlarını oluşturan giriş-çıkış, tahliye ve terfi merkezine bağlanan; ana borularının yenileme çalışmaları da tamamlandı. İlçemizde bulunan 4 su deposunda tam kapasite ile dolu olup ; ilçe halkımızın su ihtiyacını tamamen karşılamaktadır.

28.08.2015 04:06

Tüm Projeler İçin Tıklayın