ZABITA, 22:00’DA KAPATILACAK İŞYERLERİNİ DENETLEDİ

Zabıta Amirliği personelimiz, İçişleri Bakanlığı'nın aldığı yeni tedbirleri Çınarcık esnafına anlatarak , gerekli uyarıları yaptı.

Zabıta ekiplerimiz ; İçişleri Bakanlığı’nın 81 ilin valiliklerine gönderdiği yeni alınacak korona virüs tedbirlerine ilişkin genelge kapsamında, faaliyetlerini durdurması gereken işletmeleri kontrol etti.

İçişleri Bakanlığı İller İdaresi Genel Müdürlüğünden gelen Koranavirüs (Covid-19) salgını önlemleri kapsamında evlere paket servisi yapan esnafımız hariç olmak üzere lokanta, restoran, pastane, kafe, kafeterya, kahvehane, kıraathane, çay ocakları, berber, kuaför, güzellik merkezi, internet kafeler, bilardo salonları, lunapark, düğün salonu, halı sahalar ve hamam gibi yerler  dün akşam saat 22:00’da kapandı.

Zabıta ekiplerimiz ilçe genelinde saat 22:00’da kapanacak iş yerlerine gerekli uyarıları yaparak, denetimlerini gerçekleştirdi.

05.11.2020 12:00